bullet journal

De Beste Kogel Journal

Als je bent zoals de meesten, heb je waarschijnlijk de zin het beste bullet journal gezien of gehoord en vroeg je je af of het echt kan helpen om je beste ideeën, aantekeningen, tekeningen, schetsen, enz. Vast te houden. waar ze thuishoren. Bullet-journals bestaan al heel lang – sommigen zeggen al sinds de 12e eeuw. Met de komst van technologie en digitale media gebruiken echter veel meer mensen ze, dus waar ga je heen voor je bullet journal-behoeften?

Je zou kunnen kiezen voor een traditioneel notitieboek van twee pagina’s met een omslag van papier, leer of synthetisch leer. Deze werken geweldig voor veel mensen, en ze zijn over het algemeen goedkoop genoeg om er een paar te krijgen. Ze kunnen echter beperkend zijn omdat je het niet altijd bij je kunt dragen. De beste bullet journaling-pennen zijn ook pennen met een platliggende hardcover, zodat u er gewoon op kunt schrijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het papier verschuift of scheurt.

Er zijn twee soorten bullet journal-notitieblokken: die met pagina’s en die zonder. Een notitieblok met twee pagina’s heeft bijvoorbeeld één pagina om op te schrijven en een andere pagina om notities toe te voegen. Een hardcover notitieboek heeft echter een enkele pagina om op te schrijven en twee pagina’s voor nummering, het opslaan van spelletjes, enzovoort. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om de binnenzak (ook wel een tab genoemd) te gebruiken voor hun aantekeningen en / of schetsen.

Daarnaast zijn er verschillende merken, stijlen, kleuren en texturen om uit te kiezen. Aquarelpotloden zijn bijvoorbeeld geweldig voor het maken van snelle jot-vrije notities.

Als je een serieuze student bent, of een fervent lezer die graag op een speciale manier schrijft, zijn deze potloden ideaal. Er zijn ook verschillende opties beschikbaar voor aquarelpennen. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks media, zoals oliën, pastelkleuren, houtskool en andere.

Sommige mensen houden van het gevoel van een leren notitieboekje of dagboek. Een van de redenen is dat leer warmer is dan veel andere soorten notebookpapier en ook duurzaam genoeg om een leven lang mee te gaan. Een goede keuze voor de student die iets stevigs en duurzaams wil, deze bullet journals kunnen worden gevoerd of ongevoerd, en er zijn een aantal opties voor de binnenvoering, waaronder gel, zijde, katoen en moleskin.

Een andere grote optie is een papierloze notebook, ook wel een ghosting-notebook genoemd. Het idee achter dit type notitieblok is dat de binnenkant nagenoeg blanco is. In verband daarmee, als je een hekel hebt aan schrijven en problemen hebt met je bloedsomloop, dan is dit de juiste keuze voor jou. Met een papierloos dagboek of microvezelblokje kun je de wereld zien door kleine gaatjes ter grootte van een gaatje. Deze zijn ideaal voor het nachtkastje, waar u gemakkelijk in een nieuw hoofdstuk kunt glijden wanneer u dat nodig hebt.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl