Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Als je vraagt "hoe gebruik ik een ketogeen dieet", dan denk je waarschijnlijk dat dit het antwoord is op je gebeden. Dit dieet is bedoeld om u te helpen in korte tijd af te vallen. Er zijn echter enkele dingen die u eerst moet weten voordat u dit dieet gebruikt om af te vallen. Er zijn veel boeken over dit dieet beschikbaar die informatie geven over dit dieet. U moet er alleen voor zorgen dat u de juiste informatie krijgt om op de juiste manier af te vallen.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Allereerst, wat bedoel ik met de juiste manier? Er zijn twee manieren om af te vallen met dit dieetplan en ze worden beperkend en niet-beperkend genoemd. Om te bepalen welk voedingsplan u moet volgen, moet u elk van hun kenmerken begrijpen. Beide dieetplannen hebben hun voor- en nadelen.

Met het restrictieve dieetplan zult u uw inname van koolhydraten ernstig moeten beperken. Het idee van dit dieetplan is om uw inname van koolhydraten te verlagen tot minder dan 40 gram per dag. Dit wordt beschouwd als de minimale hoeveelheid koolhydraten die u elke dag kunt consumeren.

Omdat de hoeveelheid koolhydraten die je mag binnenkrijgen erg laag is, zal je lichaam zijn vetopslag gaan gebruiken voor energie. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel uw lichaam vet als energiebron gebruikt, het nog steeds als vet wordt beschouwd. Dus terwijl u dit dieet volgt, kunt u niet genieten van al het slechte voedsel dat ons gewoonlijk dik maakt. Je kunt ook geen chocola of gefrituurd voedsel eten.

Het volgende type dieetplan over het onderwerp hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Het tweede dieetplan heet de vetverbranders. Vetverbranders zijn supplementen die bedoeld zijn om u te helpen vet te verbranden. Sommige van deze supplementen bevatten omega-3-vetzuren en wat cafeïne. Deze vetverbranders kunnen u ook helpen af te vallen, omdat ze uw eetlust kunnen onderdrukken en uw metabolisme kunnen verhogen.

Nu zou ik willen vermelden dat er niet het beste dieetplan is. Elke persoon zal verschillende resultaten hebben met elk van deze dieetplannen. Het wordt dus ten zeerste aanbevolen om met deze dieetplannen te experimenteren totdat u de juiste voor u vindt. Onthoud dat, wat voor dieet u ook probeert, u altijd consequent moet zijn. Dit zal uw kansen om af te vallen aanzienlijk verbeteren. Als je meer wilt weten over hoe ik een ketogeen dieet gebruik, bezoek dan onze website hieronder.

Zoek meer informatie op: https://www.youtube.com/watch?v=oo0h9d2J6vU