Hoe u de beste makelaar kunt krijgen om nu een huis te kopen en in het voorjaar een huis te verkopen?

Makelaar

Hoe u de beste makelaar kunt krijgen om nu een huis te kopen en in het voorjaar een huis te verkopen?

Hoewel januari niet de drukste tijd is voor de vastgoedmarkt, moet u nu toch beginnen met het voorbereiden van uw huis voor verkoop om in het voorjaar te verkopen. Veel mensen vertrouwen de verkoop van hun woning toe aan een traditionele makelaar. Als u echter de verkeerde makelaar kiest, kan het zijn dat u weken moet wachten voordat u uw eigendom definitief verkoopt. Hier zijn enkele tips voor een probleemloze verkoop. Hier volgen enkele tips van makelaars om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u besluit om met één makelaar samen te werken, moet u zich ervan bewust zijn dat zij geen reclame voor uw woning kunnen maken als zij een enige makelaarsovereenkomst met u hebben Makelaar Gouda. De reden hiervoor is dat ze u mogelijk twee keer de commissie laten betalen, zelfs als u een contract met meerdere bureaus hebt ondertekend. U moet ook voorkomen dat u een contract tekent dat u voor de hele duur van uw contract aan een agent vasthoudt. In sommige gevallen kan het enige agentschap u zelfs meer dan één makelaarscommissie laten betalen.

Wanneer u uw huis voorbereidt om te verkopen, moet u uw makelaar vragen om het onroerend goed te vermelden op een manier die kopers zal aantrekken. Vraag naar recente verbeteringen die aan het pand zijn aangebracht. Uw makelaar kan u helpen beslissen of u al dan niet een van deze dingen doet. Een goede makelaar kan je ook helpen bij het inrichten van je huis. Hij of zij kan een professionele fotograaf en ensceneringsexpert voor je huis vinden.

Voor meer informatie klik je hier: https://alphamakelaardij.nl/