Voordelen van radiatorbekleding

Voordelen van radiatorbekleding

radiatorbekleding

UV-stralers en hun bekleding kunnen worden gebruikt om de aanwezigheid van ultraviolette straling te detecteren. In dit voorbeeld zijn de UV-sensoren 18 en 20 aangebracht op een eerste oppervlak (niet getoond), en op een tweede (niet getoond). De sensoren zijn parallel aan elkaar en haaks op elkaar geplaatst. De eerste UV-sensor 18 heeft een smallere meetveldhoek dan de tweede, waardoor hij de aanwezigheid van UV-straling in een kleiner gebied kan detecteren.

Naast uv-straling kan drinkwater de doorlaatbaarheid van uv-straling verminderen. Dit komt door chemisch-fysische parameters die afhankelijk zijn van de bron van drinkwater 123ombouw radiatorbekleding. Deze ingrediƫnten kunnen ook leiden tot afzettingen op de mantelbuizen. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de transmissie van UV-straling van het drinkwater. Afhankelijk van de locatie van de bekleding kunnen UV-stralen naar verschillende regio's worden gericht, wat resulteert in een verminderde transmissie.

Verwarmingsbekleding is een andere optie om de radiator te verbergen. Het is de gemakkelijkste manier om een radiator te camoufleren. Door een bekleding op de radiator aan te brengen, verdien je extra opbergruimte. Deze extra ruimte kan gebruikt worden voor decoratieve doeleinden, het opbergen van sleutels of post. Een gecamoufleerde radiator is ook onzichtbaar als hij onderdeel is van een meubel. Dit type meubilair bedekt meestal de radiator, maar kan worden verplaatst om gemakkelijk toegang te krijgen tot de warmte.

Voor meer informatie zie: 123ombouw