Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Als een veelgebruikt hoofdbestanddeel van badkamer- en keukenontwerp, bestaat de alomtegenwoordige cementtegel al sinds het voor het eerst werd geïntroduceerd in de Metropolitan-metrostations in New York City aan het einde van de 20e eeuw. Ze zijn echter sterk genoeg om de lijm te weerstaan die wordt gebruikt om ze te installeren, zodat de voeg, de kit en de kit die nodig zijn om ze aan te brengen, gedurende vele jaren niet hoeven te worden vervangen. Ze zijn ook betaalbaar, dus er is echt geen excuus om er niet minstens één in huis te halen als je kunt.

De materialen waaruit de tegels zijn gemaakt, zijn interessanter dan u misschien denkt. Vanwege de hitte die keramische klik ervaren wanneer ze aan elkaar worden gesmolten, kunnen ze worden gemaakt van materialen zoals ijzer of staal. De tegels die in Parijs en New York City worden gebruikt, hebben hun lopende bandstijl en sommigen zeggen dat ze veel moeilijker zijn dan die in New York. Hoe dan ook, ze buigen niet zo gemakkelijk als de typische 'running bond'-stijl en kunnen daarom met meer zorg en voorzichtigheid worden geïnstalleerd. Maar als je er helemaal klaar voor bent, is zelfs de meest resistente soort keramische tegel nog steeds vatbaar voor een beetje haken en ogen na verloop van tijd, dus je moet wat extra voorzichtig zijn bij het installeren ervan.

Waar komen metrotegels vandaan? Dat hangt sterk af van waar je ze koopt. Als je naar een ijzerhandel of een andere plaats gaat waar je een metrotegel kunt vinden, moet je weten dat je ze ofwel los kunt krijgen met de lijm, of ze rechtstreeks uit de winkel kunt rollen. Als je echter naar een bouwmarkt gaat, moet je vragen om wat losse tegels te zien en dan beslissen of je ze wel of niet wilt kopen. Veel van de winkels die de metrotegels verkopen, hebben een toepassingskit die u mee naar huis kunt nemen en aan uw project kunt werken. Het is altijd een goed idee om er een paar in huis te hebben voor noodgevallen of problemen

Meer informatie: https://www.retrotegels.nl/