auto chippen

Auto-aftappen en tegens

Als u uw auto-chippingvaardigheden wilt verbeteren, is een van de belangrijkste hulpmiddelen die u kunt gebruiken om u hierbij te helpen, een paar clubs.

U kunt uw chippen rond struiken en bomen oefenen, of zelfs op gazons en op uw oprit. Het belangrijkste om te onthouden over het chippen rond struiken en bomen, is dat ze moeilijker zijn voor een beginnende golfer om af te frituren dan die op de fairway, om eerst wat te oefenen, zal je zeker helpen!

De meeste beginners, zelfs degenen met jarenlange ervaring, worstelen in het begin met chippen omdat ze geen idee hebben wat ze moeten doen. Dit is het moment waarop golfers die nieuw zijn in deze sport, echt moeten leren vertrouwen op de golfclub als hun belangrijkste instrument om te chippen. Het gebruik van de club om chip te helpen kan een geweldige manier zijn om je zelfvertrouwen op te bouwen en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Door regelmatig te oefenen, kun je heel goed worden in chippen zonder de club te gebruiken.

Voordat je zelfs maar begint met chippen, moet je een stevige grip op de club hebben. Door een sterke grip op uw club te hebben, kunt u de richting van het clubhoofd bepalen terwijl het door de lucht snijdt. De beste manier om een club vast te houden is met je duim op de steel en je wijsvinger op het slagvlak van de club. Enkele goede griptechnieken zijn onder meer het in elkaar grijpen van uw duim en wijsvinger, het overlappen van uw vingers en zelfs het buigen van uw ellebogen. Al deze technieken zullen je helpen om tijdens je oefensessies een betere controle over je club te krijgen.

Na een paar weken stevig oefenen, moet je in fatsoenlijke schoenen investeren. Golfschoenen zijn ontworpen om u te helpen een beter schot te maken, maar daarnaast hebben ze extra grip op de grond om u op de baan te houden. Het dragen van een extra paar schoenen kan nuttig zijn, maar als u elke week een paar keer gaat oefenen, kan een goedkoper alternatief beter werken. Wandelschoenen zijn ook een geweldige optie om te chippen. Je zult merken dat wandelschoenen je de stabiliteit geven die je nodig hebt om een beter schot te maken, terwijl je toch de flexibiliteit hebt om in de lucht van richting te veranderen.

Een ander geweldig wapen dat je kunt gebruiken om sneller te chippen, is een knuppelgreep.

Een stevige grip op je club geeft je meer kracht terwijl je door de bal zwaait. Bij veel chipping-oefeningen moet u een club een aantal seconden in uw handen houden. Probeer er maar eens aan te wennen om de club zo lang in uw handen te houden, en probeer het dan opnieuw met uw linkerhand vrij. Het zal zich niet alleen beter voelen, maar je zult merken dat je handsterkte is verbeterd.

Veel mensen beschouwen deze voordelen van deze twee items als het belangrijkste dat u kunt doen om uw chipping te verbeteren en de scores laag te houden. Als u echter de tijd neemt om meer over het golfspel te leren en vaak oefent, zullen deze twee items u nog steeds helpen om betere scores te behalen. Zelfs als je maar een paar spelletjes auto chippen per week speelt, is het onmogelijk om je score te verbeteren zonder te oefenen. Dus ga erop uit en oefen regelmatig met chippen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl